KEBAB U MAZURA

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 232 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Kebab u Mazura. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

13 cze 2024 o 6:41 to jest kebab, jadłem raz pierwszy i nie ostatni.
12 cze 2024 o 15:33 tak się objadłem że nie mam siły pisać recenzji
10 cze 2024 o 12:07 Bardzo dobry kebs. Co prawda rano nazajutrz trochę cisnął, ale to jest wpisane w jedzenie ostrego. Polecam!
25 lut 2024 o 6:55 Szybko i na temat. Porcja wystarczająca. Smaczny sos.
20 lut 2024 o 18:41 Zapiekanki mają sos majonezowy, nie polecam. Kabab ok (mogło by być więcej sosu)
17 lut 2024 o 10:05 Szarpana wołowina niedobra.
16 lut 2024 o 9:10 Tortilla tak słona i napierdolone sosu, ze wogole nie czuć, ze sie je mieso, powiem tak, jadlem tylko tortillę, wiec moze kucharz byl jakis zjebany i cos mu się pojebało, moze inne dania są smaczne, ale nie wiem czy spróbuję, bo sie nadziałem na lipę
11 lut 2024 o 21:41 Kebab był zbyt słony, warzywa zupełnie niewyczuwalne, całość była zalana niezbyt wyrazistym sosem, nie polecam
7 lut 2024 o 17:03 Super kebab. Przyjechał ciepły, pomimo dużego zamówienia. Jakość składników na wysokim poziomie. Jeszcze tutaj wrócę!
25 sty 2024 o 12:20 Thank you, kebab with extra meat